IJMOND ITK BV

Home > Diensten: Brandpreventie

Brandpreventie

Brandwerende muur, wand, plafond en vloer doorvoeringen waar leidingen, luchtkanalen of kabelgoten doorheen lopen worden veelal afgedicht met een brandplaat afgekit met een spachtelkit en tevens gecoat met een brandvertragende pasta/coating.

De afdichtingen varieren van 30 minuten tot 180 minuten brandvertragend en rookdicht afhankelijk van het type brandscheiding en eisen van de brandweer.

Het product dat IJmond ITK bv toepast is Flamro brandschutz waarvan wij rechtstreeks afnemer en leverancier zijn en tevens door deze van diverse cursussen en certificaten zijn voorzien.

Toepassing voor:
  • Kabels en kabelgoten in brandvertragende systemen.
  • Luchtkanalen en bandkleppen in brandvertragende wanden.
  • Leidingen koper, staal rondom in wanden, plafond en/of vloeren.
  • PVC buizen te voorzien van brandmanchetten tegen de wanden, plafond en/of vloeren.
Certificaat TNO rapport listarrowMeer informatie? Vraag het ons vrijblijvend.
Brandpreventie Brandwerende wanddoorvoering
Brandwerende materialen listarrowFlamro
Bij de isolatie van de installatie gaat het dus om temperatuur beheersing waar IJmond ITK bv een zeer belangrijke rol in kan vervullen.
Meer informatie...
Voor het isoleren van gekoelde bronnen zoals leidingen en tanks en vaten zijn er diverse mogelijkheden waar IJmond ITK bv u kan voorzien in een gunstige prijs en kwaliteit verhoudende aanbieding.
Meer informatie...
Bij offshore werkzaamheden gelden er andere disciplines, vanwege de weersomstandigheden en de zilte zeelucht zijn er strenge regels aan de isolatie en afwerking gebonden.
Meer informatie...
IJmond ITK bv kan u in verschillende vormen van toepassingen voorzien en adviseren waarbij met een geluids producerende installatie veelal een geluids meting dient te worden gedaan.
Meer informatie...
Brandwerende doorvoeringen voor leidingen,luchtkanalen of kabelgoten afdichten met een brandvertragend effect variërend van 30 minuten tot 180 minuten.
Meer informatie...