IJMOND ITK BV

Home > Contact

Bedrijfsgegevens

IJmond ITK BV De droogmakerij 61 1851 LX Heiloo Industrieterrein Boekelermeer Heiloo   Telefoon:  (072) 53 33 777 Fax:          (072) 53 33 577 E-mail:       ijmonditk@xs4all.nl

Bericht

Bij de isolatie van de installatie gaat het dus om temperatuur beheersing waar IJmond ITK bv een zeer belangrijke rol in kan vervullen.
Meer informatie...
Voor het isoleren van gekoelde bronnen zoals leidingen en tanks en vaten zijn er diverse mogelijkheden waar IJmond ITK bv u kan voorzien in een gunstige prijs en kwaliteit verhoudende aanbieding.
Meer informatie...
Bij offshore werkzaamheden gelden er andere disciplines, vanwege de weersomstandigheden en de zilte zeelucht zijn er strenge regels aan de isolatie en afwerking gebonden.
Meer informatie...
IJmond ITK bv kan u in verschillende vormen van toepassingen voorzien en adviseren waarbij met een geluids producerende installatie veelal een geluids meting dient te worden gedaan.
Meer informatie...
Brandwerende doorvoeringen voor leidingen,luchtkanalen of kabelgoten afdichten met een brandvertragend effect variërend van 30 minuten tot 180 minuten.
Meer informatie...