IJMOND ITK BV

Home > Diensten: Geluidsisolatie

Geluidsisolatie

IJmond ITK bv heeft een ruime ervaring in het geluidwerend isoleren van leidingen, apparaten en installaties. Geluids isolerende en absorberende materialen zijn in diverse soorten en maten te verkrijgen. Wij kunnen u in verschillende vormen van toepassingen voorzien en adviseren. Bij een geluids producerende installatie dient veelal een geluidsmeting te worden gedaan waarbij wij u tevens kunnen adviseren en voorzien.

Wij hebben een jaren lange ervaring met het leveren en plaatsen van geluids kasten en panelen t.b.v. de industrieele sector waaronder ventilatoren en compressoren.

Voor de utiliteit m.b.t. het geluidwerend isoleren van leidingen zijn er andere materialen en systemen beschikbaar zoals loodrubber en steenwol schalen met een rubber mantel.

listarrowMeer informatie? Vraag het ons vrijblijvend.
Geluidsisolatie Geluidskast
Geluidsisolatie materialen listarrowMerford listarrowParoc
Bij de isolatie van de installatie gaat het dus om temperatuur beheersing waar IJmond ITK bv een zeer belangrijke rol in kan vervullen.
Meer informatie...
Voor het isoleren van gekoelde bronnen zoals leidingen en tanks en vaten zijn er diverse mogelijkheden waar IJmond ITK bv u kan voorzien in een gunstige prijs en kwaliteit verhoudende aanbieding.
Meer informatie...
Bij offshore werkzaamheden gelden er andere disciplines, vanwege de weersomstandigheden en de zilte zeelucht zijn er strenge regels aan de isolatie en afwerking gebonden.
Meer informatie...
IJmond ITK bv kan u in verschillende vormen van toepassingen voorzien en adviseren waarbij met een geluids producerende installatie veelal een geluids meting dient te worden gedaan.
Meer informatie...
Brandwerende doorvoeringen voor leidingen,luchtkanalen of kabelgoten afdichten met een brandvertragend effect variërend van 30 minuten tot 180 minuten.
Meer informatie...