IJMOND ITK BV

Home > Diensten: Offshore Isolatie

Offshore Isolatie

Bij offshore werkzaamheden gelden er andere disciplines, men heeft hier te maken met een explosiegevaarlijke omgeving op een beperkte ruimte waardoor het noodzakelijk is de hoogste eisen te stellen aan de veiligheid.

Vanwege de weersomstandigheden en de zilte zeelucht zijn er strenge regels aan de isolatie en afwerking gebonden.

listarrowMeer informatie? Vraag het ons vrijblijvend.
Offshore isolatie Offshore platform
Offshore cursus en certificatie bedrijven listarrowDHTC listarrowFalcknutec
Bij de isolatie van de installatie gaat het dus om temperatuur beheersing waar IJmond ITK bv een zeer belangrijke rol in kan vervullen.
Meer informatie...
Voor het isoleren van gekoelde bronnen zoals leidingen en tanks en vaten zijn er diverse mogelijkheden waar IJmond ITK bv u kan voorzien in een gunstige prijs en kwaliteit verhoudende aanbieding.
Meer informatie...
Bij offshore werkzaamheden gelden er andere disciplines, vanwege de weersomstandigheden en de zilte zeelucht zijn er strenge regels aan de isolatie en afwerking gebonden.
Meer informatie...
IJmond ITK bv kan u in verschillende vormen van toepassingen voorzien en adviseren waarbij met een geluids producerende installatie veelal een geluids meting dient te worden gedaan.
Meer informatie...
Brandwerende doorvoeringen voor leidingen,luchtkanalen of kabelgoten afdichten met een brandvertragend effect variërend van 30 minuten tot 180 minuten.
Meer informatie...