IJMOND ITK BV

Home > Over ons

Over IJMOND ITK bv

werkplaats De Ijmond ITK werkplaats

Aan de productieruimten en systemen worden tegenwoordig hoge eisen gesteld betreffende geluidsbeheersing, veiligheid, hygiëne, brandpreventie en milieu. Daarom is het van groot belang dat de juiste materialen en de juiste voorzorgsmaatregelen worden toegepast.

Als het gaat om kwaliteit,betrouwbaarheid en veelzijdigheid bent u bij ons aan het goede adres. Wij laten niets aan het toeval over, door snel en accuraat monteren staan wij garant voor een perfecte afwerking.

Op deze website treft u een voorbeeld van enige materialen aan, deze hebben betrekking op de meest courante vormen van isolatie welke door ons worden toegepast. Er staan echter meer mogelijkheden op ons leveringsprogramma. Laat u hierover vrijblijvend voorlichten en adviseren.

Wij bieden een all-in service van aanvang tot en met de levering en/of montage. Deze gaat in op alle speciale wensen en omvat alles wat tot een goede klantendienst behoort.

Certificaten

Ter ondersteuning van uw vertrouwen in IJMOND ITK stellen wij een aantal door ons verkregen certificaten online beschikbaar. Deze certificaten kunt u hiernaast downloaden in .PDF formaat. Wij hopen dat deze website aanleiding mag zijn voor een prettige samenwerking. U ziet dan snel dat IJmond ITK bv op een degelijke wijze kan bijdragen aan de efficiëntie van uw bedrijf of installatie.

VIB voorwaarden

Op al onze offerte's, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de VIB-voorwaarden gedeponeerd zoals deze luiden in onderstaande .PDF documenten.

ARBO & Kwaliteit

IJmond ITK bv heeft een lang en duurzaam beleid gericht op het uitsluiten en voorkomen van ongevallen en is op het gebied van Veiligheid,Gezondheid en Mileu reeds jaren VCA gecertificeerd. Onze werkzaamheden gaan gepaard met een degelijk V.G.M. beleid conform de Arbowet waarbij wij thans zijn aangesloten bij AandachtArbo en NCK-certificatie.

Op het gebied van veilig en ergonomisch werken hebben onze werknemers tal van opleidingen gevolgd zoals,
  • Het werken met een hoogwerker
  • Het werken met een Heftruck
  • BHV
  • VCA basis/VOL
  • Vaktechnische opleidingen

Ijmond ITK als zakenpartner

VCA keurmerk

Graydon is een bedrijf dat kredietinformatie inzamelt en verstrekt van en aan bedrijven over de hele wereld. De award is een soort keurmerk en geeft aan dat IJmond ITK bv een financieel gezond bedrijf is en waarmee men goed zaken kan doen.

Download en bekijk onderstaande certificaten in .PDF fotmaat listarrowVCA Certificaat listarrowTNO rapport Flamro listarrowCertificaat Flamro brandpreventie listarrowGraydon oorkonde
Bij de isolatie van de installatie gaat het dus om temperatuur beheersing waar IJmond ITK bv een zeer belangrijke rol in kan vervullen.
Meer informatie...
Voor het isoleren van gekoelde bronnen zoals leidingen en tanks en vaten zijn er diverse mogelijkheden waar IJmond ITK bv u kan voorzien in een gunstige prijs en kwaliteit verhoudende aanbieding.
Meer informatie...
Bij offshore werkzaamheden gelden er andere disciplines, vanwege de weersomstandigheden en de zilte zeelucht zijn er strenge regels aan de isolatie en afwerking gebonden.
Meer informatie...
IJmond ITK bv kan u in verschillende vormen van toepassingen voorzien en adviseren waarbij met een geluids producerende installatie veelal een geluids meting dient te worden gedaan.
Meer informatie...
Brandwerende doorvoeringen voor leidingen,luchtkanalen of kabelgoten afdichten met een brandvertragend effect variërend van 30 minuten tot 180 minuten.
Meer informatie...