IJMOND ITK BV

Home > Diensten: Thermische Isolatie

Thermische Isolatie

Achter de term thermische isolatie gaat een grote diversiteit aan mogelijkheden schuil. De installatie waar en hoe warm/heet en welke producten toe te passen zullen een uiteindelijk beeld vormen van een prijs en kwaliteitsverhouding.

Per opdrachtgever zullen de wensen en onze aanbevelingen verschillen van o.a. de te isoleren delen/apparaten en de te bereiken energie besparingen en de te verminderen omgevingstemperaturen.

Een aanwezige koelinstallatie kan enorm beïnvloed worden door omgevingstemperatuur en luchtvochtigheid. Het is daarbij ook belangrijk dat de aanwezige mensen geen last van de warmte zullen hebben en deze hierbij te beschermen.

Bij de isolatie van de installatie gaat het dus om temperatuur beheersing waar IJmond ITK bv een zeer belangrijke rol in kan vervullen. Het is daarom altijd zaak de temperatuur bij de bron te isoleren en hiermee de temperatuur en energie kosten te beheersen.

listarrowMeer informatie? Vraag het ons vrijblijvend.
Thermische isolatie Thermische isolatie aangebracht op een opslagtank
Thermische isolatie materialen listarrowParoc listarrowRockwool listarrowInsulcon
 

Heat tracing

Door het toepassen van elektrische tracing kan men het productieproces goed beheersen, denk hierbij aan het op de juiste temperatuur houden van een productleiding of apparaat.

Ook wordt dit systeem toegepast als vorstbeveiliging, denk hierbij aan een waterleiding of aftap welke zich op een kritische plek bevind.

listarrowMeer informatie? Vraag het ons vrijblijvend.
Heat tracing Electrische tracing
Heat tracing materialen listarrowThermon listarrowRaychem
Bij de isolatie van de installatie gaat het dus om temperatuur beheersing waar IJmond ITK bv een zeer belangrijke rol in kan vervullen.
Meer informatie...
Voor het isoleren van gekoelde bronnen zoals leidingen en tanks en vaten zijn er diverse mogelijkheden waar IJmond ITK bv u kan voorzien in een gunstige prijs en kwaliteit verhoudende aanbieding.
Meer informatie...
Bij offshore werkzaamheden gelden er andere disciplines, vanwege de weersomstandigheden en de zilte zeelucht zijn er strenge regels aan de isolatie en afwerking gebonden.
Meer informatie...
IJmond ITK bv kan u in verschillende vormen van toepassingen voorzien en adviseren waarbij met een geluids producerende installatie veelal een geluids meting dient te worden gedaan.
Meer informatie...
Brandwerende doorvoeringen voor leidingen,luchtkanalen of kabelgoten afdichten met een brandvertragend effect variërend van 30 minuten tot 180 minuten.
Meer informatie...