Onze diensten

opslagtanks thermische isolatie

Thermische isolatie

Thermische isolatie biedt een grote diversiteit aan mogelijkheden. Wij maken altijd een passende oplossing voor u als het gaat om thermische isolatie.

koel- en koude isolatie

Koel & koude isolatie

Voor het isoleren van gekoelde bronnen zoals leidingen, tanks en vaten zijn er uitgebreide mogelijkheden. IJmond ITK BV biedt u de meest gunstige prijs-kwaliteitverhouding als het gaat om koel- en koude isolatie voor de industrie.

heat-tracing systeem

Heat-tracing

Door het toepassen van elektrische tracing / verwarmingskabels kan men het productieproces goed beheersen, denk hierbij aan het op de juiste temperatuur houden van een productleiding of apparaat.

Brandpreventie

Brandwerende muur, wand, plafond en vloer doorvoeringen waar leidingen, luchtkanalen of kabelgoten doorheen lopen worden veelal afgedicht met een brandplaat afgekit met een spachtelkit en tevens gecoat met een brandvertragende pasta en coating.

Geluidspanelen ovenlijn

Geluidwerende isolatie

IJmond ITK BV heeft een ruime ervaring in het geluidwerend isoleren van leidingen, apparaten en installatie’s. Geluidsisolerende en absorberende materialen zijn er in diverse soorten en maten te verkrijgen.