Over IJmond ITK BV

Aan de productieruimten en systemen worden tegenwoordig hoge eisen gesteld betreffende geluidsbeheersing, veiligheid, hygiëne, brandpreventie en milieu. Daarom is het van groot belang dat de juiste materialen en de juiste voorzorgsmaatregelen worden toegepast.

Als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en veelzijdigheid bent u bij ons aan het goede adres. Wij laten niets aan het toeval over, door snel en accuraat monteren staan wij garant voor een perfecte afwerking.

Op deze website treft u een voorbeeld van enige materialen aan, deze hebben betrekking op de meest courante vormen van isolatie welke door ons worden toegepast. Er staan echter meer mogelijkheden op ons leveringsprogramma. Laat u hierover vrijblijvend voorlichten en adviseren.

Wij bieden een all-in service van aanvang tot en met de levering en/of montage. Deze gaat in op alle speciale wensen en omvat alles wat tot een goede klantendienst behoort.

 

ARBO & Kwaliteit

IJmond ITK bv heeft een langdurig en duurzaam beleid gericht op het uitsluiten en voorkomen van ongevallen en is op het gebied van Veiligheid,Gezondheid en Mileu al jaren VCA gecertificeerd. Onze werkzaamheden gaan gepaard met een degelijk V.G.M.-beleid conform de Arbowet. Daarbij zijn wij aangesloten bij een VCA certificatie dienst en Arbo dienst.

Op het gebied van veilig en ergonomisch werken hebben onze werknemers tal van opleidingen gevolgd zoals,

  • Het werken met een hoogwerker
  • Het werken met een Heftruck
  • BHV
  • VCA basis/VOL
  • Vaktechnische opleidingen

 

Ijmond ITK als zakenpartner

Graydon is een bedrijf dat kredietinformatie inzamelt en verstrekt van en aan bedrijven over de hele wereld. IJmond ITK BV is trotste bezitter van de Graydon award. Deze award is een soort keurmerk en geeft aan dat IJmond ITK BV een financieel gezond bedrijf is en waarmee men goed zaken kan doen.

Onze werkplaats

Certificaten

Ter ondersteuning van uw vertrouwen in IJmond ITK BV stellen wij een aantal door ons verkregen certificaten online beschikbaar. Deze certificaten kunt u hieronder downloaden in .PDF formaat. Wij hopen u na het zien van deze website openstaat voor een prettige samenwerking. U ziet dan al snel dat IJmond ITK BV op een degelijke wijze kan bijdragen aan de efficiëntie van uw bedrijf of installatie.

 

VIB-voorwaarden

Op al onze offerte’s, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de VIB-voorwaarden gedeponeerd zoals deze luiden in onderstaande .PDF documenten.